IKLAN BERJEMAAH

PUTRAJAYA - BANGI | BDR SRI PUTRA - NILAI
FB Chat dengan kamiWhatsapp Kami

BAGAIMANA FLYERS UNIK NI BOLEH JADI MURAH GILER DENGAN 3 STEP SAHAJA???

Nak buat flyers dan edar sendiri banyak makan masa dan kos, pening nak design, leceh nak print, makan masa nak edar..
Malasnya!! Banyak lagi kerja lain saya kena buat
.
Kan senang kalau semua ni boleh diselesaikan sekaligus..
YES memang dah ada pun…
.
Boleh gunakan servis AMALNIAGA DOTNET. yang menggunakan konsep IKLAN BERJEMAAH
**SEMUA IKLAN-IKLAN YANG JOIN AKAN DI PRINT KE ATAS SATU FLYERS DAN DI EDAR**
.
– 3 IN 1 (DESIGN, PRINT DAN EDAR)
– tak perlu pening-pening dah, semua kami buat
– BOLEH SEND GAMBAR MELALUI EMAIL/WHATSAPP
– baring atas katil pun boleh berurusan dengan kami
– GUNA ARTPAPER GLOSSY/BERKILAT DAN FULL COLOR
– flyers jadi secantik majalah, pembaca lebih tertarik nak baca
– SEMURAH RM35 JE
– harga dah termasuk design print dan edar sekali, tiada cas tersembunyi

“Saya berpuas hati dengan servis Amalniaga.net. Saya tak perlu pening-pening nak fikir design, kemas sangat, hanya perlu bagi details. Dan yang paling penting, harga memang berbaloi. InsyaAllah akan gunakan khidmat Amalniaga.net lagi pada masa akan datang.” .

Siti Adila

Pemilik, Dila Cheese Bites

Klik untuk lihat pelanggan-pelanggan kami

Iklan Berjemaah ni akan di edar di mana?

Klik icon di atas untuk lihat kawasan edaran kami setiap bulan

Bagaimana dengan saiz iklan?

Klik icon di atas untuk lihat saiz yang ditawarkan

5 SEBAB ANDA PATUT TURUT SERTA

JIMAT KOS

Kami kumpulkan semua iklan-iklan ke dalam satu flyers, kos untuk hasilkan iklan dan edarkan iklan dapat dikurangkan. Kos kami hanya serendah RM35 sahaja.

DAPAT DESIGN PERCUMA

Kami menawarkan design percuma (2x free revision). Anda tak perlu pening lagi nak design iklan anda. Kami juga menggunakan Full Color agar iklan anda lebih mengancam. *design milik anda, boleh guna di fb anda ke atau ig ke ikut sukahati anda.

DAPAT FLYERS YANG BERKUALITI

Kami gunakan kertas art paper yang berkualiti dan menggunakan permukaan jenis berkilat (glossy) untuk memastikan warna pada iklan anda timbul dan menarik.

TAK PERLU KELUAR PELUH EDAR SENDIRI,

bahkan upah edar di luar lebih mahal dari kos keseluruhan Iklan 

TIADA RISIKO DITIPU

Kami merupakan syarikat bumiputra yang berdaftar di bawah Azamniaga Dotnet (JM0725065-P) dan telah menghasilkan Iklan Berjemaah ini sejak tahun 2015. InsyaAllah kami takkan sia-siakan iklan anda. Anda boleh teruskan baca di bawah mengenai testimoni dan senarai syarikat dan perniagaan yang pernah menggunakan perkhidmatan kami.

*KAMI ADA KUOTA SETIAP BULAN, KALAU KUOTA HABIS IKLAN ANDA AKAN DI SIARKAN DALAM FLYERS BULAN SETERUSNYA*
Lebih baik tempah cepat, salahkan diri sendiri kalau lambat

HUBUNGI KAMI

Tempah secara online sekarang untuk lebih penjimatan

default-poup